It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Zamów trzecią odsłonę kultowej serii FPS.
Gatunek: gra akcji
Data premiery: 1 marca 2022
Promocja: kup grę w przedsprzedaży na GOG, by otrzymać ekskluzywną broń Koromodako Katana!
Kocham Shadow Warrior 2 (uważam go za jednego z lepszych przedstawicieli gatunku w historii) i trochę smuci mnie to, że trzecia część ma ponoć być bardziej prostolinijnym FPS-em. Dwójka miała wiele ciekawych mechanik i miałem nadzieję, że Shadow Warrior 3 rozbuduje je jeszcze bardziej. Tymczasem zapowiada się raczej powrót do modelu rozgrywki z jedynki. Gra wciąż jednak jest jednym z najbardziej oczekiwanych przeze mnie tytułów bieżącego roku. Mam nadzieję, że deweloperzy nie zawalą sprawy. :)
Post edited January 31, 2022 by Sarafan
Sarafan: Kocham Shadow Warrior 2 (uważam go za jednego z lepszych przedstawicieli gatunku w historii) i trochę smuci mnie to, że trzecia część ma ponoć być bardziej prostolinijnym FPS-em. Dwójka miała wiele ciekawych mechanik i miałem nadzieję, że Shadow Warrior 3 rozbuduje je jeszcze bardziej. Tymczasem zapowiada się raczej powrót do modelu rozgrywki z jedynki. Gra wciąż jednak jest jednym z najbardziej oczekiwanych przeze mnie tytułów bieżącego roku. Mam nadzieję, że deweloperzy nie zawalą sprawy. :)
Oby nie zawiedli... Przyjemnego grania :)