It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Zegar tyka - pospiesz się i weź udział w ekscytującej, naładowanej akcją historii szpiegowskiej! Przez najbliższe 48 godzin (czyli do 1 kwietnia, do godziny 15:00) możesz odebrać klasyczną strzelankę XIII na GOG.COM. Aby ją zdobyć, wystarczy kliknąć baner XIII widoczny na naszej stronie głównej.

Kochasz gry tak, jak my? Zapisz się do naszego newslettera, by otrzymywać informacje o nowościach, powiadomienia o premierach oraz wyjątkowe zniżki. Przejdź do sekcji „Prywatność i ustawienia” na swoim koncie GOG, aby dołączyć już teraz!
Dzięki za darmówkę! Dobrze, że to pierwotna wersja gry, a nie ten skopany remaster z zeszłego roku... :)
Nieźle, nigdy w to nie grałem. Ciekawe że w tym przypadku oryginał nie został wycofany po premierze rimejku, jak to wydawcy mają w zwyczaju.
ssling: Ciekawe że w tym przypadku oryginał nie został wycofany po premierze rimejku, jak to wydawcy mają w zwyczaju.
A może dopiero zostanie wycofany i to dlatego go teraz rozdają.
ssling: Nieźle, nigdy w to nie grałem. Ciekawe że w tym przypadku oryginał nie został wycofany po premierze rimejku, jak to wydawcy mają w zwyczaju.
I całe szczęście, bo ten remaster to katastrofa. Nie ma elementu, którego by w nim nie zepsuto.
Sarafan: I całe szczęście, bo ten remaster to katastrofa. Nie ma elementu, którego by w nim nie zepsuto.
To może mieli świadomość, że to gniot i nie chcieli dodatkowo wkurzać ludzi.
Już parę razy zerkałem w stronę tej gry – więc dzięki, GOG!
Chętnie spróbuję :)