It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Witam serdecznie!

Od premiery gry borykam sie z problemem jesli chodzi o jakze wspaniala gre.

Przed zakupem przeczytalem co zawiera zestaw i teraz tak.

1. Nie mam jezyka polskiego dostepnego w grze, a wlasnie w tym cholernym jezyku chce w nia zagrac! Oczywiscie czytalem ze kupno na rynku europejskim powoduje ze opcja jest dostepna, a ja mam tylko angielski!
2. Przy zakupie w "zestawie" mialo byc kilka rzeczy, a ja zostalem z sama gra, bez zadnych dodatkow. Ktos mi powie o co chodzi i jak sie domagac swojego?

Oczywiscie oba problemu zglosilem przez support, ale otrzymalem jakze wspaniala odpowiedz automatyczna w ktorej napisano ze "mamy nadzieje ze ta wiadomosc pomogla rozwiazac problem" ale gowno jest w tej zwrotnej wiadomosci. Juz mija prawie tydzien a ja dalej nie moge grac w gre bo nie chce w nia grac po angielsku. Oraz chce otrzymac te wszystkie extrasy ktore mialy byc dolaczone do sprzedazy!

Pomocy prosze -.-'

Pozdrawiam,
Spindender!
Czy ktos to w ogole czyta?
Hej. Język polski jest oczywiście dostępny, możesz zmienić go w ustawieniach GOG GALAXY lub bezpośrednio w grze. Aktualnie jednak występuje mały błąd, który na początku dostosowuje język gry do języka aplikacji GOG GALAXY. Jeśli korzystasz z GOG GALAXY po angielsku, zmień jej język na polski :) Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu.

Jeśli chodzi o dodatki w zestawie, czy możesz proszę sprecyzować o jakich dodatkach mowa?
Jasne, oczywiscie, ze moge sprecyzowac.

Prosze bardzo w zalaczniku to co mialem otrzymac :)

Dzieki za odpowiedz.

Pozdrawiam,
Spindender!
Attachments:
extras.png (44 Kb)
Spindender: Jasne, oczywiscie, ze moge sprecyzowac.

Prosze bardzo w zalaczniku to co mialem otrzymac :)

Dzieki za odpowiedz.

Pozdrawiam,
Spindender!
Te cyfrowe dodatki są dostępne do ściągnięcia w sekcji bonusy po kliknięciu gry w bibliotece zarówno na www.gog.com, jak i w GOG GALAXY.
No dobra, a gdzie plakat? Gdzie pocztowki? Gdzie podrecznik? Gdzie ksiazka z artsami?

To tez mam sobie sciagnac?

Da hell?

Pozdrawiam,
Spindender!
Post edited January 07, 2021 by Spindender
Spindender: No dobra, a gdzie plakat? Gdzie pocztowki? Gdzie podrecznik? Gdzie ksiazka z artsami?

To tez mam sobie sciagnac?

Da hell?

Pozdrawiam,
Spindender!
Wszystkie dodatki do CP2077 mają formę dodatków cyfrowych i są do ściągnięcia na stronie gry w Twojej bibliotece. Fizyczne bonusy dostałbyś jedynie w sytuacji zamówienia gry w edycji kolekcjonerskiej.
Sarafan: Wszystkie dodatki do CP2077 mają formę dodatków cyfrowych i są do ściągnięcia na stronie gry w Twojej bibliotece. Fizyczne bonusy dostałbyś jedynie w sytuacji zamówienia gry w edycji kolekcjonerskiej.
Część fizycznych gadżetów, w tym pocztówki, jest również dostępna w zwykłej wersji pudełkowej :)
ponczo_: Część fizycznych gadżetów, w tym pocztówki, jest również dostępna w zwykłej wersji pudełkowej :)
Faktycznie, przeoczyłem to. :) W każdym razie, potrzebne jest wydanie fizyczne, żeby dostać bonusy inne niż cyfrowe.
Spindender: No dobra, a gdzie plakat? Gdzie pocztowki? Gdzie podrecznik? Gdzie ksiazka z artsami?
Może to głupie pytanie, ale chyba nie myślałeś, że kupując grę w edycji cyfrowej dostaniesz jeszcze coś fizycznego pocztą?
@Sarafan
Gdyby tak mialo byc to chyba powinno byc napisane czysto i klarownie ze dodatek "digital" a nie original.
Ja nie zamowilem wersji cyfrowej, tylko gre! W jedynej wersji jaka byla. Zrobilem to rowniez poprzez GOG tylko dlatego by wesprzec polskiego producenta.
Gdybym wiedzial, ze klient jest oszukiwany nie zrobilbym tego i kupilym w sklepie na miejscu.

Zwykle oszustwo!

@Lexor
Chyba nie musze odpowiadac na tak glupie pytanie. Przeczytalem co bylo napisane, nie bylo wzmianki o "cyfrowej" badz "fizycznej" wersji plakatu. Komediodramat jakis, ze wy to w ogole kwestionujecie. Czyli co klient ma sobie wydrukowac plakat na sciane w drukarce? Placac juz za calosc? Nie badzcie smieszni, powiedzcie ze tylko zartujecie...

Pozdrawiam,
Spindender!
Spindender: @Sarafan
Gdyby tak mialo byc to chyba powinno byc napisane czysto i klarownie ze dodatek "digital" a nie original.
Ja nie zamowilem wersji cyfrowej, tylko gre! W jedynej wersji jaka byla. Zrobilem to rowniez poprzez GOG tylko dlatego by wesprzec polskiego producenta.
Gdybym wiedzial, ze klient jest oszukiwany nie zrobilbym tego i kupilym w sklepie na miejscu.

Zwykle oszustwo!

@Lexor
Chyba nie musze odpowiadac na tak glupie pytanie. Przeczytalem co bylo napisane, nie bylo wzmianki o "cyfrowej" badz "fizycznej" wersji plakatu. Komediodramat jakis, ze wy to w ogole kwestionujecie. Czyli co klient ma sobie wydrukowac plakat na sciane w drukarce? Placac juz za calosc? Nie badzcie smieszni, powiedzcie ze tylko zartujecie...

Pozdrawiam,
Spindender!
W załączniku jest "print quality Cyberpunk2077 posters" czyli plakaty w jakości do druku -> musisz je wydrukować.

I nie, nie zamówiłeś gry, tylko grę w wersji cyfrowej, na platformie GOG (...trochę też tego nie rozumiem, jaką grę chciałeś...planszową?). Właśnie takie gry kupuje się na platformie. Jeżeli chcesz pudełkową to kupujesz w sklepie, w którym takie wersje sprzedają.

A swoją drogą, to widziałem jakąś pudełkową wersję (w internetach)...i chyba też nie było fizycznego nośnika tylko kod GOG (oczywiście w pudełku + jakieś inne "pierdółki"). Z jednej strony spoko, bo i tak wersje tłoczone na płytach są zazwyczaj nieaktualne, ale ja i tak wolałbym żeby jednak były płytki (albo jakiś "stylizowany" pendrive z grą) w pudełku.
Post edited January 12, 2021 by Leuu
Spindender: Gdyby tak mialo byc to chyba powinno byc napisane czysto i klarownie ze dodatek "digital" a nie original.
Nie pamiętam, by GOG kiedykolwiek sprzedawał fizyczną wersję gry, ani by kiedykolwiek wysyłał coś komuś pocztą. Jeśli myślałeś inaczej, to czy zamawiając grę nie zdziwiło Cię, że nie podajesz swojego adresu pocztowego? Bo niby jak bez niego GOG miałby cokolwiek Ci wysłać?
Post edited January 13, 2021 by Lexor
Dlaczego w sklepach stacjonarnych można kupić Cyberpunk 2077 w cenie 134,99 zł, a na gogusiu 199 zł. Może się nie znam ale czy nie powinno być odwrotnie?. Jeśli mnie pamięć nie myli największa promocja była do kwoty 150-160 zł?.
comendante77: .
Wczoraj była promocja w Euro AGD i na oleole, gdzie pudełkowy Cyberpunk na PC kosztował rekordowe 79 zł.
Attachments:
agdiole.jpg (93 Kb)