It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Ostateczna wersja bestsellerowego survival horroru już jest i jest dostępna z 70% zniżką do 27 czerwca 2022, do godz. 23:59. Dying Light: Definitive Edition zawiera wszystko to, co było częścią Edycji Platynowej i dodaje nowe przedmioty i inne funkcje.

Wszyscy posiadacze Dying Light: Platinum Edition otrzymają bezpłatną aktualizację do Definitive Edition. Dzięki temu uzyskają dostęp do wspomnianych powyżej nowych funkcji.
Kiedy na Gogu pojawi się dwójeczka?
artekok4: Kiedy na Gogu pojawi się dwójeczka?
Jak zdejmą Denuvo. :)
O, jak miło:
"Wszyscy posiadacze Dying Light: Platinum Edition otrzymają bezpłatną aktualizację do Definitive Edition."
:-)
PredatorII: O, jak miło:
"Wszyscy posiadacze Dying Light: Platinum Edition otrzymają bezpłatną aktualizację do Definitive Edition."
:-)
Ciekawe czy Definitive Edition będzie w rzeczywistości Definitive, bo już wersja Enhanced sugerowała, że jest ostateczną, a później otrzymaliśmy i Platinum, i Definitive ;)
A co z posiadaczami Dying Light: The Following – Enhanced Edition? Mam kupione prawie wszystkie DLC , a aktualixacji do platinium czy definitive editionjak nie było, taknie ma. Smutne że techland zamiast wydać DL2 bawi się w 4 reedycję i nie myśli o wszystkich posiadaczach gry. Przy takich akcjach chyba nawet jak pojawi się dwójka to poczekam też na 4 reedycje niż będę sie bawić w dokupywanie DLC...
Post edited June 11, 2022 by Shagans
dokładnie, zgadzam sie. Kupiłem grę w wersji enhanced edition zanim inne wersje powstały i co ? Zostaliśmy niestety pominięci
superfly86: dokładnie, zgadzam sie. Kupiłem grę w wersji enhanced edition zanim inne wersje powstały i co ? Zostaliśmy niestety pominięci
Raczej nic nie wskuramy. Ja odczuwam ból podwójnie, bo Dying Light: The Following – Enhanced Edition kupiłem na promo kilka tygodni przed premierą Platinum Edition. Tyle na nią polowałem, a niedługo potem 10zł drożej była dostępna bardziej dopasiona wersja. Jakiś poziom żalu mam do tej pory.

W naszym przypadku trzeba chyba czekać na promo Definitive Edition za 20zł. Albo darmowe rozdawnictwo, gdy będzie wychodziła czwarta część :D