It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Nikt nie spodziewał się tej wiadomości – Betrayer jest już dostępny ZA DARMO na GOG!

Betrayer to pierwszoosobowa klimatyczna gra przygodowa z gatunku horroru, której akcja toczy się w Nowym Świecie na początku XVII wieku. Jest rok 1604. Wypłynąłeś z Anglii, spodziewając się dołączyć do kolonii walczącej na wybrzeżu Wirginii. Zamiast kwitnącej społeczności, zostaniesz powitany przez przerażającą ciszę; zastanawiasz się więc, jakie nieszczęście spotkało ten kraj, pozbawiając go życia. Twoim zadaniem będzie odtworzenie narracji tej nieszczęsnej osady i odkrycie sposobu na przywrócenie porządku.

Sprawdź już teraz na GOG!
Grałem kiedyś w demo tej gry i zaintrygował mnie jej klimat. Fajnie, że wróciła do dystrybucji cyfrowej, w dodatku w zacnej cenie. ;)
Dzięki, GOG!
A mi się nie podoba, tylko strach i seks na zmianę tu widzę ostatnio. A gdzie jest kurator od inspiracji? Dziękuję nie odbieram. Poczekam na coś me gusta. Każdemu wedle potrzeb.